وقتی صحبت از انتخاب میکروفون مناسب برای نیازهای خاص ما می شود، فاکتورهای زیادی وجود دارد که باید در نظر بگیریم. البته، بسته به اینکه در حال ضبط یک پادکست در خانه خود هستیم و یا روی صحنه ای در مقابل صدها نفر اجرا می کنیم، انتخاب میکروفونی مناسب بسیار متفاوت می شود.
اگرچه به معنای واقعی کلمه صدها جنبه وجود دارد که باید در نظر گرفته شود، ولی یکی از واضح ترین نکاتی که باید در مورد آن فکر کنید این است که آیا میکروفون جدید شما بی سیم خواهد بود یا خیر.
بیایید نگاهی به مزایای میکروفون های سیمی بیندازیم:
از آنجایی که یک میکروفون سیمی به طور فیزیکی به یک آمپلی فایر یا تجهیزات ضبط صدا متصل است، می توانیم مطمئن باشیم که بدون توجه به موقعیت یا حرکات خواننده سیگنال صدا هرگز نوسان پیدا نخواهد کرد. اگرچه در مقایسه با میکروفون های بی سیم آزادی عمل کمتری داریم ولی احتمال تداخل فرکانسی با سایر دستگاه های رادیویی که به طور همزمان استفاده می شوند بسیار کمتر است.
علاوه بر این، شخصی که از میکروفون سیمی استفاده می کند، تحت تأثیر “نقاط مرده” که گاهی اوقات می توانند سیگنال استفاده شده توسط نمونه های بی سیم را مهار کنند قرار نمی گیرد.
تقریبا همانند تلفن های ثابت که هرگز از سیگنال ضعیف رنج نمی برد، مگر اینکه سیم های فیزیکی آن ها آسیب دیده باشد و یا اینکه هرگز به دلیل جابجایی در نقطه ایی که ایستاده اید شاهد افت کیفت صدای انها نخواهید بود. میکروفون های سیمی نیز این مشکلات را ندارند. حتی پیشرفتهترین گوشیهای هوشمند نیز میتوانند سیگنال را در مناطق دورافتاده از دست بدهند، همین امر در مورد میکروفونهای بیسیم نیز صدق میکند، بنابراین میکروفون سیمی این مشکل را برطرف میکند.
استفاده از میکروفون سیمی آسان است، فقط آن را وصل کنید و پخش کنید. همچنین، میکروفون سیمی زمان تنظیم سریعتری در بررسی صدا دارد، در حالی که سیستمهای بیسیم به مدتی زمان نیاز دارند تا مطمئن شوند که همه گیرندهها روی کانال متفاوتی تنظیم شدهاند، و اطمینان حاصل شود که هیچ تداخلی از سوی ایستگاههای تلویزیونی و رادیویی محلی یا سایر سیستمهای بیسیم وجود ندارد. عیب یابی میکروفون سیمی ساده است زیرا موارد کمتری برای چک کردن وجود دارد. می توان بلافاصله با یک کابل XLR جدید یا بررسی مسیر سیگنال به رفع مشکل پرداخت.
میکروفون بی سیم نسبت به میکروفون سیمی میزان خرابی بیشتری دارد. تداخل بیسیم، دیستورشن و افت خروجی به دلایل مختلفی اتفاق میافتد و میتواند لحظهای را که انتظارش را ندارید از بین ببرد. تا زمانی که کابل شما از کیفیت مناسبی برخوردار باشد، میکروفون سیمی این مشکلات را نخواهد داشت.
باتری میکروفون سیمی هرگز کم نخواهد شد. از آنجایی که میکروفون سیمی مستقیماً به تجهیزات ضبط یا بلندگو وصل می شود، برق را مستقیماً از این منبع می گیرد و به عنوان “فانتوم” شناخته می شود. بنابراین، صرف نظر از اینکه چقدر از میکروفون استفاده می شود، هرگز نیازی به باتری نخواهد بود و جای نگرانی نیست که جلسه ضبط شما تا چه زمانی به طول انجامد. این موضوع در مورد میکروفنهای بیسیم صدق نمیکند، زیرا در صورت استفاده مداوم، نیاز به شارژ مجدد پیدا می کنند.
به طور کلی، میکروفون های سیمی صدای بهتری دارند، استفاده از آنها آسان است، قابل اعتمادتر هستند، نیازی به باتری ندارند و به طور قابل توجهی مقرون به صرفه تر هستند. اگر نیازی به حرکت در صحنه ندارید، میکروفون سیمی ممکن است انتخاب بهتری برای شما باشد.
شما می توانید محصولات اصل را در فروشگاه اینترنتی یریآل همراه با گارانتی بین المللی با خیالی آسوده تهیه نمایید. راه ارتباطی ما با شما تلفن 02188541560 و یا ایمیل info@yerial.com
ترجمه : تیم ترجمه یریآل